Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

sorg går här
tiden, natten
nu
att blicken
dödstyst
ljuset, honung
strålande stunder
dagen, gyllene
sommaren, vinden
strandängen
kransar är klarheten
inte det stilla
det öde
och jord




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-25 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP