Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Den verklighet
du har
men den du inte önskar
trånar efter en droppe
av overklighet
så svårt att finna
tillbaks
till lyckan
utan att korsa vägen
vill följa den
möta dessa motgångar
förväntan är stor
från andra
men liten för mig
har ingen självömkan
föraktar den
vem bryr sig
men jag tror att det finns en sanning
ett öde för oss alla
Men under tidens gång
så ändras vi
likt vårt öde.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 11:38



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Snårigt och vackert.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla