Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

termos

 

jag ser
och du åt ett annat håll

på din arm glittrar snön

när jag andas
virvlar det




Övriga genrer av Jori
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-25 14:54



Bookmark and Share


  peter markurth
enkel med något extra
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä