Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och en kopp te




Dylan och en kopp te
vägen bortom
visaren som talar tid

spegeln då
dagen nu
och allt så nära

valen i osäkra stunder
tider utan svar

Dylan och en kopp te
då frågor sökte svar




Fri vers av kath
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 21:06



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Vemodig värme & jag tycker om den här dikten..
Den väcker tankar om oändliga möjligheter i frågor som sökte sitt svar.
2009-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Värme från både musik och dryck.

Det är något speciellt med den där mannen.
Svårt att lägga Dylan på hyllan.
Det finns heller ingen anledning.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath