Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska leva åt dig.


Jag dansar ibland
över ekparketten
i ditt övergivna hus.
Skotthålen i väggen
som vätter mot norr,
stirrar likt ögon
på mina fjäderlätta steg.

Din siluett kan anas ibland,
i skymningen,
nära dörröppningen.

Tids nog är det morgon.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 538 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-02-25 21:47



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...underbar.....!
2009-03-03

  Alfie M
Ryser.
2009-03-01

  Rockalex
Jag ser

det tunga mörkret

och gryningen

som rullar in
2009-03-01

  Quasimodo
En känsla mellan dröm och verklighet som snuddar vid varandra känns det som !?
2009-02-28

  micke marin
ho ho en lite spökvals tror jag bestämt!
2009-02-27

  Carola Zettergren
Jepp..stämningsfullt och ursnyggt!
2009-02-25

  absintum
Vemodigt vackert!
2009-02-25

  Fredric
Andas härligt drama... vackert!
2009-02-25

  Lili Samuelsson VIP
vansinnigt lysande i hela konkarongen, bara sådär,mm
2009-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att ta vara på tillfällena.
2009-02-25

  SeXara
Så vackert skrivet om förgången tid... anas vemod och sorg också.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja