Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dörren

 

 

vi står i varsitt hörn vid dörren
två utgångar åt två olika håll
rygg mot rygg

 

vi leker med varandras händer

du säger nej
jag säger ja
på tröskeln
vi har stannat

rygg mot rygg


vi vill inte lämna
vågar inte bakåt se
vad den andre har att ge

för du säger ja
jag säger nej
och på tröskeln
vi båda väntar

 




Fri vers av LadyFool
Läst 497 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-25 22:24



Bookmark and Share


  kissmequick
tänkvärt..
säger du ja
säger jag nej..
och vise versa
en lek mer
än händers..
bravo!
2009-03-09

  Gryft
Tvekan..

Fint beskrivet =)
2009-02-26

  Rockalex
Texten hjälper mej att se livet som jag ser det och som jag aldrig sett det förut tack
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool