Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mina andetag

 

längtan

mellan mina

andetag

 

endast mellan

mina andetag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-25 22:27



Bookmark and Share


  Hans Christian
Nä, men Gud så snyggt. Den här dikten älskar jag! Titeln är briljant.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP