Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gömmer mig bakom


Spricker leendet och hinner inte ens jucka emot


Spricker leendet
hjälper inte björnklister
man går helt enkelt upp i limningen
vilken regnig dag som helst

Enda sättet att rädda ansiktet
är väl att allvarligt överväga konservering
Nattkräm
Dagkräm
Ännu mera dagkräm
fuktgivande kräm
antirynkkräm
utslätande och upplyftande
lera
och salva
speciellt för ögonen

Spackla spackla spackla

Spricker spacklet
hjälper inte björnklister
man går helt enkelt upp i fogarna
knogarna vitnar
Salvjäveln
avfyrar sig själv

och jag hade inte ens juckat emot




Övriga genrer av halmstrå
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-25 22:29



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Nej då hjälper inte ens björnklister - tack och lov! Men nog försöker vi gömma oss bakom spacklet alltid...
Tragikomiska bilder får jag av denna text...
2009-02-26

  Inkarasilas
Så in i helvete mycket spackel och skiten lossnar i flagor ändå, satans ansikte till att brista vid ett litet leende. Jaaa det är chop chop chop. Lök vettu, det är lök men vattenfast mascara självklart. Annars kan någon se att man bölat fram isbitar. Joru. Snyggt karvat.
2009-02-26

  Lena Krantz
Ha ha ha....en helt underbar text....sickan salva du avfyrar..

;o)
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå