Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög puls








Pulsen

fortfarande galen och vild

av känslor som minnet

förträngt


Skrämd

av en gäckande spegelbild

av något som mörkret

förvrängt


Minns

tiden innan som ovanligt mild

och fönstret som aldrig

var stängt




Fri vers av Mygg
Läst 513 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-26 01:03



Bookmark and Share


  erkki
Galen, vild, skrämd, förvrängt, öppet (ej stängt)
ser jag som nyckelord i denna dikt. För mig är det väldigt mycket av sökande, prövande ungdomstid över det. Det tål att tänka på!
Jag minns min egen. Bravo!

Jag tror att många vilsna ungdomar kan få stöd och eftertanke ur den. Om de ger sig tid.
2009-03-19

    Jnåt
ursnyggt! pulsen känns i dikten.
2009-02-26

  Carola Zettergren
MYCKET BRA!
2009-02-26

  annajohanna
Fantastisk liten dikt. Tänkvärd. Underbar formkänsla inte minst.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg