Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftgrodor

 

de står i

startgropen

väntar på offret

 

några ord räcker

för att få

små grodor

 

att försöka

sprida

sitt gift

 

dessbättre

är de inte

träffsäkra

 

ofta skjuter

de över målet

och där ligger de

 

i sin evigt

väntande

startställning




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-26 09:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är
lyckans de inte
själva så ska ej
heller nån annan
framgång nå...
Då spyr de sin galla
ut, istället för att använda
den och sin energi till
att själva bättre bli
2009-02-26

  Bibbi VIP
Applåd och bokmärke!
2009-02-26

  Eaglemountains VIP
Jo, så är det. Jag förstår budskapet.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP