Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stör jag

 

stör ja gör det

kom hit och stör de

lättstörda elementen som

med vassa tungor söker

sin egen

motsägelse

 

låt dem ja låt dem störas

de lättstörda

de giftpilsförsedda pennorna

som inte tål att de inte får

diktera världen

 

som är så små

att de tror på

sin omnipotens

så lättstörda

att det räcker

med andras

andetag

 

så lättstörda att blott

existensen från de ickevalda

räcker som provokation




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-26 11:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, det måste bli ett slut må mobbing, översitteri och besserwisserattityder här på denna sajt.
Det anstår inte seriösa poeter att förtrycka och förakta.
Applåd och bokmärke.
2009-02-26

  Arowana
Mycket väl formulerat och dessutom en sorts ordmässiga baktakter som gör att man snirklas med i mången fundering.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP