Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems är skulden

 

allt

kan inte

vara mitt fel

eller enbart ditt fel

 

all

världens skuld

är inte vår

 

betydelsefull

finns det ingen som är




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP