Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Det vilda är otämjt

 

ogräs är växter

som råkat rota sig 

på fel plats

 

i min trädgård

väljer jag

vad som ska bort

 

andras trädgårdar

kommenterar jag inte

deras val är deras

 

allt som är vilt

är otämjt och har

stor dragningskraft på mig

 

kanske är jag själv

den som vägrar

låta mig tämjas




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-26 13:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Om maskrosen vore sällsynt blev den dyr
2009-02-27

    sunnanvind
Här kan jag hålla med dig till fullo! Gillar maskrosor oxå gör jag!:)
2009-02-27

  Fånga dagen
Gillar din dikt du är dig själv och står för det jag gillar även fotot
mvhAnna-Karin
2009-02-26

  Hans Christian
Tänkvärd text, sista strofen knyter ihop dikten snyggt.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP