Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuvliga toner....


Vår sång!




Min älskling!

När vi älskar
så sjunger vi en sång
som är den vackraste jag hört

Det är vår sång!

Ingen mer än du o jag hör den.

Bara du kan få mig att sjunga så

Bara jag får dig att instämma i sången

I vår sång!

Du är en så vacker man älskade!

Jag vill fortsätta sjunga för dig till tidens ände

I vår sång!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 663 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-26 14:39



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Likt en näktergals sång..
2013-08-01

  Lars Hedlin
VAcker dikt...
2009-06-06

    sunnanvind
En av de vackraste...applåd!!!
2009-06-05

  issac.a.m
vackert skrivet..
2009-05-30

  Lasseman VIP
Woow! denna var ju bara så vacker min vän.. ja jag älskar osså att sjunga.. vid en kärleks akt.. applåder min sköna.. Lasse
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand