Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skär av huvudet så växer det tillbaks hårdare liksom en hydra nu ser du din stjärna


knak


önskan är fin
känslorna är fina
det stora hjärtat är fint
men finhet räcker inte
du måste vakna från dina drömmar.
gå vidare i livet.
acceptera att allt aldrig kommer förbli som det är
vänner och kärlek kommer tappas
ju hårdare du försöker hålla fast
desto hårdare kommer fallet bli

gren för gren kommer att brytas
sten för sten kommer att läggas

inför Gud får allt stås till svars
den enda som står ut med vilket jävla fanskap som helst

sorgen är en parentes.

världen är till synes evig.

tiden och människorna en fis i rymden.

Och jag pratar alltid som om Armageddon nu vore här.




Fri vers av uppåtframåt
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt