Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I korthet

 

Hon fanns där hos mig.
Hela tiden fanns hon där.
Alla människor bar hennes ansikte.
Hennes doft kände jag i kaffekoppen om morgnarna.
Hon talade till mig genom musiken jag spelade.

 

 


Därför tystnade min röst till en viskning.

 

 


Jag ville bromsa tiden. Stanna upp.
Jag ville att varje minut, varje sekund skulle vara för evigt.
För i den evigheten fanns hon där.

 

 

Därför blev mina rörelser långsammare för varje dag. 

 

 


Hennes blick i alla människors ögon började undvika min.
För varje gång skar det en bit av mig.
Jag blev mindre och mindre.
Till slut räckte jag bara upp till knäna på folk
Jag kunde inte längre se deras ögon.

 

 


Därför försvann hennes ansikte ur min värld.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Jori
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä