Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dig där jag vill.

Boendes i min ögonvrå
kan jag ha dig på ett bra avstånd.

Under min hud
får du aldrig komma.

Det kommer bara smärta.




Fri vers av CMC
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CMC