Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmare

Ovetande
grubblande
över en
ovis framtid

Kanske finns det en dröm
som jag vill uppnå
tar det imorgon
brukar låta så
skjut upp
radera

Imorgon är
jag åter en drömmare
Nytänkande
funderande
hoppfull

ändast fotspår
i sanden
efter dessa forna drömmar
som aldrig gått i uppfyllelse

Ty jag är en drömmare.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 617 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-27 01:01



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Drömmarna är viktiga och när det är dax då är du redo, så fortsätt och dröm.
"Ovetande
grubblande
över en
ovis framtid "
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla