Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNBELYSTA KÄRLEK


Månbelysta
vid älven den
frysta

Du

i detta vackra
nu

Jag

fångad i nuets
vinddrag

Har jag älskat
dig förr

i ett annat liv

när du klev in
genom en annan
dörr

Har du skyddat
mig från fara

i andra tider

är det därför jag
smärtar så när du
lider

Månbelysta vid älvens
silverstänkta
strand

möter mina ögon
dina när du tar min
hand







Fri vers av SeXara
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-27 10:21



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket vacker tidlös kärlek.
2009-02-27

  Ewa Flower
Det du skriver berör mig djupt, tack EWA
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara