Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves

Skolbussen tömde ut sin last
av barn

de satte ner sina fötter
i vägkantsgräset
vajat och glittrat
av vind och sol

förgäves log hästhoven
till möte
ohörd blåste våren
för ipod-folket




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 18:51



Bookmark and Share


  peter markurth
ja, vardagsvisdom...
2009-03-24

  Alfie M
Du får mig att bränna bakom ögonlocken med dina fina hästhovar.
Fint och känsligt skildrat!
2009-03-01

  Christine Sabel
Du har så fin kärlek och iakttagande i dina dikter
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP