Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAg vet jag har gjort fel , förlåt

Jag förstår att jag gjort fel

Jag förstår att jag är dum

Jag förstår om du hatar mig

Jag förstår



Men du måste förstå...

att jag inte vill missta er

att det inte var mening

att det inte var mening att det skulle bli så här

att jag säger förlåt för att jag vill att allt ska bli bra



och det ljuger jag inte om..



Förlåt




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Misstaget man inte skulle ha gjort..
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter