Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns inte något att göra


Drogad till liv


alla lögnerna och sanningen
utan deformationszoner i en frontalkrock
i tidlöshetens hastighet
fortare än puls
långsammare än cellers omsättning

livet i tiden och tiden i livet


allt som blev något annat
deformerat av sig själv i den kraft som stavas G
övertryck imploderar
hjärtats kamrar
skriker högre än decibel


tiden i livet och livet i tiden


lägger ner timvisaren
ser varje sekund i en rödskimrande närvaro

en gud som är min egen död
drogad till liv


drogad till
liv







Fri vers av halmstrå
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-28 00:27



Bookmark and Share


  dead_prez
väldigt bra
2009-03-12

  Yrre VIP
gör ont i hjärte roten för jag vet.
Drogad till evighet.
Är hon.
Som är född av mig.
2009-02-28

  korpfjäder
Det skriker om den här texten, knivskarpt.
Kanske finns det verkligen inget att göra, det kanske är det som är själva grejen med livet, man kan inte göra det, man måste leva det.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå