Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att dö igen

bakom dimmiga fönster

sitter jag

med den plågsamma

sanningen

rinnande ned över mig

som luft men inget syre

vattenånga

ser det ut som

fast fallande

precis som jag

jag kvävs

i dimman

 

för du vill inte höra

du vill inte höra

hur mitt hjärta flämtar efter dig

skriker efter dig

du vet inte

att någonstans dör någon för dig




Fri vers av linneajehn
Läst 567 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-28 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn