Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i samma takt, snäv - kioskvältare



 
 
 
 
 
den allra mest bestämmande tjejen i ridskolans stall hade vuxit upp nu

nu hade hon sett raukarna och russen

och hon hade kyssts av havet i viken, fått nyckelbenet slickat i skuggan längs ringmurens insida

av honom

och klätterrosornas blad de kallare följemånaderna, roströda flagor i resväskans botten, och taggen

hon svalde sveket i en påhittad glömska

återvände till flickrummet och började om i sin sandemoska saga 

sedan - till våren skulle hon minsann rådbråka häxmästaren - och inspirerad, rista sin hämnd
 
ibland spänner världar mellan bestämda fält




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 125 gånger
Publicerad 2009-02-28 08:46



Bookmark and Share


  wayward - taiga
jo, du får känna dig träffad
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga