Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaa...


Welcome to life again

Ibland vet man inte riktigt
vill bara spy åt allt dumt
och man bara ser på
ser på livet som går
och man undrar när
när ska man leva

Ibland vet man inte riktigt
vad ska man ta sig till med allt
och man bara ser på
ser på tiden som går
och man undrar när
när är min tid

känner du igen dig - liv

Welcome to life agian
sluta stå och glo
glo på tiden som går
livet måste levas
även om man inte vet




Fri vers av Kakaan
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 11:33



Bookmark and Share


    Mickiz
That´s life...
Fint skrivet gumman! =)
Älskar Dig!! <3<3<3<3<3<3
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan