Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt eller bakåt

 

ena foten

framför den andra

igen

 

så lär vi oss att gå

 

och så lägges

i ensamheten

stund till stund

 

lär jag mig 

det är lättare att ta

stegen framåt än bakåt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 14:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
berörande skildrar du erfarenhet av att på nytt lära sig att sätta ena foten framför den andra.
2009-02-28

  Eaglemountains VIP
rätt inställning, att gå framåt, och inte titta för mycket bakåt, eller backa ....men, ett steg i taget
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP