Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Februaris sista dag

 

kung Bore

håller oss hårt

kniper fingrarna om oss

ännu ett tag

 

imorgon är det mars

bäst att skynda sig

och se det frusna vattnets

skulpturer när det

omsluter grenarna

 

idag är vintermånads sista

jag tog farväl vid källans flöde




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 18:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, fint foto!
Gillar faktiskt då det är mycke snö!
2009-02-28

  Eaglemountains VIP
En vacker dikt och ett lika vackert självtaget foto .....
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP