Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagarna har råkat bli veckans värsta dag
Det var ju du vi gick på promenad arm i arm och gick hem och gjorde god middag med lite vin till
Badade bastu, laddade upp inför arbetsveckan, pratade, planerade.....då.



Söndagshjälp

 

ge mig

en anledning

till att överleva söndagar

ge mig något som kan

förhöja dagen åt mig

 

vadsomhelst

jag suger girigt i mig

vad jag kan få

för jag har försökt

i över tre år och

det blir inte bättre

 

när jag ser alla par

och vet alla söndagsmiddagar

känner den varma bastun

våra planer inför veckan

regelrätta telefonsamtal

med våra anhöriga som

inte längre finns

alltid söndagar

och nu

 

öken

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 19:55



Bookmark and Share


  glittertindra
jo.. någon skulle man ha den gemensamt med... poeter är ett bra söndagsvattenhål... en vänskaplig oas på söndagar... :)
2009-02-28

  Gunilla VIP
Söndagsöken,
kanske en oas
finns att upptäcka?
Det är då jag avskärmar mig
med en bok eller en film eller . . .
2009-02-28

    ej medlem längre
Du har ju en ny vecka hos oss poeter att se fram emot, kan det vara något?
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP