Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku


Åter i staden
köksbordet har fått ny färg:

en bukett sippor 




Bunden vers (Haiku) av Blomster
Läst 627 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-28 21:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
då har våren flyttat in i köket

den vi längtar sååå efter

kram
2009-03-15

    ej medlem längre
Den lilla detaljen på köksbordet förmedlar diskret men ändå tydligt årstidens växling!
2009-03-01

  thyra
Ser den vackra blå färgen på sipporna. Fint!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse