Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singel




så stod jag där
med framtiden
i widescreen

en nattstads
anonyma silhouetter
som skimrar och blinkar
i fönstren
av avlägsna
hjärtslag

och aldrig titta tillbaka


aldrig titta tillbaka









Fri vers av Alfie M
Läst 439 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-01 00:09



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Ibland springer man helt utan förvarning på något helt fantastiskt på poeter. din här dikten var ett sådant tillfälle. Perfektion. Tack.
2009-03-01

  Rockalex
Poetiskt
Målande
Jag ser hela bilden
2009-03-01

    ej medlem längre
shit va fint, lessen att säga det men det finns optimism i texten
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M