Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns ens öarna kvar?

Finns ens öarna kvar?

Djävlar rider vattnen
krossar himlen -

Monster hugger mot stjärnorna -
öarna dör.

Skogarna faller
Maskiner krossar templen

Kloaker fulla av vackra träd

(Detta skrevs 1991. I går hittade jag en artikel i New York Times som argumenterar för att man inte skall hugga ner skogarna för att tillverka toalettpapper. Det tar sig.)




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-01 11:56



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Kraftfullt, inspirerande..för eftertanke
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP