Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Ingen söndagsstek

 

ensamhet bytte

söndagssteken och kvar blev

tunga söndagssteg

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 12:41



Bookmark and Share


  jardan
ord som innehåller så mycket och framkallar känslan av tristess o leda som dessa dagar kan leda till
2009-03-01

  glittertindra
så är det...
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP