Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första utkast. Kritik uppskattas


Någon som du


Jag letade inte efter någon
du bara stod där en dag
Lutad mot en dörr och du studerade
mina händer.
Jag minns jag undrade redan då
vad gör man med någon som du?

Men som min syster skrev
med ett barns snirkliga skrift
'Jag sitter på ett plan och det går bra nu'

Jag vet inte om det är faktumet att
jag är en tonårskärlek bortom gränsen
av verkligeheten
som får mig att vilja klä på mig innan du vaknar

ta tåget till Birmingham International men,
Jag vill verkligen veta om jag vill
ta dig med mig.

Du gillar mig som du säger, genuint och jag
vet inte riktigt vad jag ska göra

men ändå
det går bra nu




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain