Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibration av liv

Jag sitter på ett café
Bakom mig sätter en kille ett pärlsocker i halsen
och avfyrar en imponerade hostteknik
Jag tänker att han kanske tycker om att höras
Att han inte tycker om att sitta bakom
och tugga på en bulle för trettio spänn






Fri vers av Zara VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-01 13:34



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Äh, han ville ju sitta bredvid dig, fattar'u väl! ;-) Till att börja med...
Lysande ögonblicksbild!
2009-07-05

  Johan Bergstjärna VIP
Hade jag gjort det suttit & tjäkat dyrbulle
bakom dej ... så skulle jag fråga om vi kunde
prata lite & sitta vid samma bord!
2009-06-26

  blaite
asgarvar i mörker..
2009-06-26

  Bjarne Nordbö
Härlig ögonblicksbild du serverar mig här.
2009-04-03

  Herr Morris
"Framför mig
sitter en flicka
med pärlsocker i halsen

Tyst som en mussla
låter hon sin söta pärla
skapa begär för mina ljud

att nå fram
"

Härlig text som sprider värme och doft av nygräddade bullar och det lilla cafés intima atmosfär, samtidigt som den målar bilden av att ingen är där...

för varandra.
2009-03-11

  Måna N. Berger
Hostar generat *host host* Jag missuppfattade totalt killens intentioner. Han ville att du skulle vända dig om, juu.. Väcka din uppmärksamhet. Om han hade haft lite dramatisk talang åtminstone!
2009-03-01

  Måna N. Berger
Antagligen räknade han på hur mycket mjöl, jäst och pärlsocker han kunnat köpa för trettio spänn, och då "fastnade bullhelvete" i hans gom..

(Citatet från Stefan Demert!)
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP