Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns både för- och nackdelar med att vara liten.
Om du har varit barn någon gång minns du säkert somliga av dem.




I korthet II

 

 

Allting blev plötsligt så stort.
Somligt rent utav enormt.
Kändes som om allt omkring mig vuxit
Inte som om jag hade krympt.

Vad ska jag räcka till?
Vart ska jag nå fram?

Jag bytte framsteg mot baksteg.
Kröp under radarn
och visste med ens att jag inte fanns




Övriga genrer av Jori
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-01 13:42



Bookmark and Share


  Tina Q
"Jag bytte framsteg mot baksteg.
Kröp under radarn
och visste med ens att jag inte fanns"

fenomenal formulering!

Hela texten är stark - kraftfull i all stillsamhet.
Mycket tankar...

bra - gillar sånt som får mig att tänka lite extra, känna
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä