Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att stå upp för sig själv..när det blåser snåla vindar...


ståndpunkt

Nej

jag håller inte med

jag tänker inte låtsas

att jag står på din sida

i din tysta kritik

av min person

tänker inte vara

passé och förtappad

för att tillfredsställa

ditt behov

av att känna dig

förmer



 Banar min väg in i det nya

låter mig födas

på nytt

på mina egna

premisser


 ber inte längre om

lov

att få finnas till

och inte störa



jag har går min väg

in i mitt eget land

som jag nu skapar mig


Mitt eget Mecca

mitt eget Samarkand








Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 516 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-01 13:58



Bookmark and Share


    Max Poisé
Precis så! Fast vi lever i en värld där vi förväntas så mycket, framförallt gällande reaktioner och förhållningssätt.
2016-03-08

  Bibbi VIP
Jättebra.
2016-01-16

  Quasimodo
Ett fint och starkt uttryck för den egna personen i villervallan bland alla andra i tillvaron, för detta att behålla sig själv och sitt uttryck för det man är!
2014-01-25

  Marlboroman/Hg VIP
Börjar förstå lite mer...
2009-03-30

  Roula O
modigt skrivet...bra rader!
*applåder i massor*
2009-03-01

  mare VIP
Härlig läsning, applåder !!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell