Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Lesbiska Förförelsen


Dina fantasier om den
lesbiska förförelsen

ledde mig till den
yttersta berörelsen

över din hud som
hettade som ökensand

när dina vågor slog
mot mitt hjärta

mot en främmande och
gåtfull strand




Fri vers av SeXara
Läst 1083 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-03-01 15:15



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fördöm aldrig någon sorts kärlek, all kärlek är vacker. Gud har skapat kärleken för att vi alltid ska ha något att förtjusa allt annat mörkt. Du vet aldrig när du blir förförd!
2012-02-28

    ej medlem längre
Fullkomlig i sin sensuella enkelhet

RESPEKT
2010-11-02

  Kvarlämnad
Och nu föll jag :)
2010-10-24

  Cosmic Johanna
Mycket böljande dikt som målar landskap
som alla är i värmen och hettan...

likt känslan i dikten.

applåder!
2009-03-01

    ej medlem längre
Skön poesi:))
2009-03-01

  Lejonhjärtas poesi
En vacker förförelse med våglängder från er egen sensuella värld.
2009-03-01

  Maria Natasja
Snyggt,vackert, sensuellt och sexigt.
Bra!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara