Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget säljer så bra som sex (haiku)

av allt i världen
inget dyrbarare är
än skön kärleksstund



så se dig omkring
och du kommer märka då
en kärleksfull värld


ty mänskor alltid
sina kroppar bjudit har
för en vacker slant


och det som kallas
Kärlek och passion är nåt
som hör sagan till




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-01 18:56



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tänkvärt ....
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP