Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djungeltelegraf - Blekingegatan 1/3

 

fönsterkvinnan vid sofias
pratar in hon pratar ut

apan kallar vi i vardagsmål
för klara

här bjuds på en buffé
ända fram till klockan tre

faktiskt

vi borde göra något bättre
med en insikt




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-01 21:58



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
jag gillar den här telegrafen
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP