Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt namn

efter en tid av spänning
kastade jag ditt namn
ut i det stora mörka

men det kom tillbaka till mig
först som en liten avlägsen droppe ljus
sedan som en explosion av sol och blixt

och jag förstod aldrig
hur ditt namn kunde hitta tillbaka
den långa vägen in i mitt hjärta?
åter och om igen …

men en kväll
under en himmel av snöflingor
och lyktljus
när jag smög på min egen själ
såg jag att det var jag

jag som ju hela tiden kallade på det
och letade efter det

kanske
föreföll det mig
borde jag välja en annan värld




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab