Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt en undersökning har en majoritet av svenska ungdomar lidit av psykiska besvär under högstadi

ett något som går längs vår väg
slammrande spänner samman
vibrerar fram
För allt ni är värda!
spränga döda tranchera
slungas ur en bana likt en fjäder
i rostfritt replöst stål

tvinna gårdagen kring er handled och
ett två tre
kasta er bakåt
spänn ryggmuskeln
Thoraco-lumbar Fascica
och ryck normerna ur den svenska myllan
som ogräs
eller ett oönskat barn

Res er upp, sup er bort och axla våra misstag.
Känn oket mot skuldran
Levator Scapulae
och morgonens sjukhusgröna lufthav
kväva er djupt under allt.




Fri vers av cecabom
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom