Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min fröken Storm


Jag vill lära dig att älska livet

När solen ännu en gång stiger upp
bakom en horisont av rosa moln
finns det ännu mer att leva för
min vän och livssabotör

jag älskar livet
jag älskar livet
jag älskar livet

leva för gemensamma skratt
leva för havet, solen och månen
leva för sommarregn
leva musik
leva för romantik
för evig kärlek
för alltalltallt

Jag vill lära dig att älska det
som som alla gör
på sina underliga småtokiga sätt
lätt lätt lätt
snälla ät dig mätt
på denna livets efterrätt

och jag hoppas du tar en väg kantad av kärlek
tätt tätt
som så småningom leder hem till mig
för jag sitter i min trädgård och väntar på dig




Fri vers av puzzlekid
Läst 759 gånger
Publicerad 2005-09-06 16:39



Bookmark and Share


  hanziz
underbar!
2006-10-22

  losy
helt underbart bra!
2005-12-21

  yoyyo
måste bara igen
2005-12-21

  yoyyo
å älskar!

hur bra
tack
:)
2005-12-18

  Ola Rydberg
Mycket fin och poetisk
2005-12-18

  kärleksbarn
otroligt fin text till någon du uppenbarligen älskar! jättefint!
2005-10-12

  Queen_of_Rain
vet inte om ja gillar dina repetitioner men inlednignen och avslutningen kan läsas många gånger, så bra är dom.
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

puzzlekid
puzzlekid