Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna eviga skuld som envist ska hängas på oss




Skuld

 

hänger upp skylten

SKULD

varje gång de tror att

de gör som de själva vill

 

SKULD

 

ska borras in

med smärta när

frihetslängtan

vågar sticka upp

 

brännmärkes

S K U L D

i pannan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-02 11:01



Bookmark and Share


  Hans Christian
SUVERÄN! Text. Bravo!
2009-03-03

  Eva Langrath VIP
Skulden som färtär och äter skildrar du i stakra ord, den skuld som bör få överlämnas och inte längre bäras.

Eva
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP