Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En soldats drömmar

Lägger mina knän emot lerans kletiga gegga
Böjer mig fram för att rena mina tankar

Med mina andetag tungt jag lutar mig framåt
Ser en spegelbild igenom vattnets dunkla dimmor

Kan höra hur människor fortfarande skriker utav plågor
Vi har gjort något som är fel igen bakom trädens smärtsammande lågor



Jag böjer mig än en gång fram till vattnets klara ytor
Med sorglöst ansikte jag ser mig själv långsamt andas

En krigare jag är med uppgiften för att döda
En soldat som ger mitt land den trygghet de behöver



Jag ser en spegelbild ifrån mitt förflutna
Med liv som föds ifrån de skördande fälten

Jag ser en spegelbild ifrån min nutid
Med liv som dör ifrån de brinnande fälten

En soldat som ger deras land den trygghet de behöver
Ett barn vars drömmar ville förändra världen









Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 514 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-02 13:32



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar denna....
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi