Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina vänner


Tillit

 

en hand för mig

till ett annat land

det är inte jag som styr

 

långsamt förs jag

till stränder som ger svalka

till den svala källans vatten

 

jag låter mig föras

nu när jag vet

vem jag kan lita på




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-02 14:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förmedlar mej den poesin en bild av närhet, i ords mening och i bilds foto...
2009-03-07

  jardan
Så vackra rader med den så passande titeln - ett vackert ord, tillit
2009-03-02

  Nasrin
Mycket vackert bild med underbara rader!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP