Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara Solsken


Det handlar kanske inte
om att lämna avtryck
Sara


eller
att alltid stå med
utstäckta armar
i väntan på ett fall


det handlar nog inte ens
om det Sara för det
är självklarheter

det handlar nog bara
om att


älska


precis så som jag älskar dig
min Sara




Fri vers av tuffsen
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 19:02



Bookmark and Share


  Svartochvitt
åh. titeln passar så himla, himla bra.
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

tuffsen