Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfågeln


Om natten lever hon
intill trädstammar och mycket stilla
Mörkrets läten yttrar hon
med tom och falsk välvilja

Klok är hon
men sitter tyst utan att ge råd
Faror ser hon
och iakttar offer be om nåd

Mäktig är hon
över nattens odlingar
Trött blir hon
och sprider sina tunga vingar

Vingslagen
lämnar djupa spår i luften




Fri vers av SofiaI
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-02 19:46



Bookmark and Share


  greajt
vackert
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

SofiaI