Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Kanske inte för alltid

 

som när något man verkligen

har älskat att göra

och ständigt sysslat med

plötsligt inte roar längre

som om det spelar mindre roll 

utan att det blir

det minsta

sorgligt

 

så kanske

det blir en dag

när inte

längtanssorgen

ständigt

bor hos mig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-02 20:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag hoppas att Du ska finna nya saker som roar Dig menan Du låter det gamla vila.
Applåd!
2009-03-03

  Hans Christian
Sorgset och mycket vackert, Applåder !
2009-03-03

  jardan
Bilden får mej att dra in andan, fina hoppfulla textrader som mynnar till efter tanke
2009-03-03

  Eaglemountains VIP
en anande hoppfullhet ....
2009-03-03

  Eva Langrath VIP
Mitt i sorgsenheten anas hopp.

Eva
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP