Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

ditt hjärta


som ett ömtåligt glasföremål


i mina händer




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab