Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom stjärnorna

Som en vilseledd docka
i ett alldeles för stort universum
famlar jag
söker
dragningskraften

Stel med målade drag
och plastgula lockar
isblå tomma ögon
mot svart rymd

Svävande
väntande


På liv




Övriga genrer av Howlit
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 00:53



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Oj en så sorgsen och övergiven dikt..du har fångat den "nakna"ensamheten så oerhört väl - applåder!!!
2009-03-03

  Herr Morris
SVävande



över bränd umbra

inom ett ramverk

för en canvas

som är alldeles för liten



väntande

Snyggt om väntans begränsning och längtans kraft!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit